Amity

Obuka po akreditovanom programu

Ljudska prava i kvalitet života starijih u ustanovama za smeštaj

Zbog interesovanja koleginica i kolega kojima je potrebno još bodova za obnovu licence, odlučili smo da organizujemo jednu obuku na Novom Beogradu, u Mesnoj zajednici “Gazela”, Bulevar Milutina Milankovića 34, u petak 07.-08. decembra 2018. od 09 do 16 časova, a koja nosi 15 bodova za obnovu ili dobijanje licence. Obuka je po našem akreditovanom programu obuke, a na temu: “Ljudska prava i kvalitet života starijih u ustanovama za smeštaj”. Program obuke je zaveden pod rednim brojem 181 kod Republičkog zavoda za socijalnu zaštitu.

„Specifični ciljevi Programa:

  1. Povećana informisanost profesionalaca koji rade sa starijima o ljudskim pravima starijih koji su korisnici usluga socijalne zaštite.
  2. Povećana senzibilisanost osoblja zaposlenog u ustanovama za smeštaj u oblasti poštovanja ljudskih prava i njihova proaktivnost u pružanju kvalitetnijih usluga starijima.
  3. Razvijene veštine profesionalaca za izradu procedura o načinima obezbeđivanja prava korisnika u skladu sa karakteristikama korisničke grupe u ustanovama za smeštaj.
  4. Razvijene veštine profesionalaca za internu godišnju evaluaciju kvaliteta pruženih usluga u ustanovama za smeštaj.“

Cena po učesniku je 3.500 dinara. Uplate možete izvršiti lično, na licu mesta ili na Amity račun,: Amity, Pariske komune 1/12, Novi Beograd, Komercijalna banka, 205-42632-38.
Prijave možete izvršiti na mejl mira@amity-yu.org zaključno sa četvrtkom, 06. decembrom 2018.

U očekivanju Vaših prijava, srdačan pozdrav,
Nada Satarić i Amity tim

Start Time
09:00 AM
Friday, December 07, 2018
Finish Time
04:00 PM
Saturday, December 08, 2018
Address
Mesna zajednica “Gazela”, Bulevar Milutina Milankovića 34
You must Login to Our site to register this event!

Ostavi odgovor

Vaa email adresa nece biti objavljena. Molimo Vas popunite polja ispod *

4 × 1 =