Amity

This is an box.

Write a short description, that will describe the title or something informational and useful.

This is an box.

Write a short description, that will describe the title or something informational and useful.

This is an box.

Write a short description, that will describe the title or something informational and useful.

We are charity/ non-profit/ fundraising/ NGO organizations. Our charity activities are taken place around the world,let contribute to them with us by your hand to be a better life.

Our projects

Zašto se nisu svi stariji od 65 vakcinisali?

Rezultati ove ankete nam ukazuju da je neophodno redefinisati informativne sadržaje koji se plasiraju preko medija o kovidu, vakcinaciji i vakcinama

Detaljnije

Visoke ocene za projekat: “Za poboljšanje položaja žena na selu”

Raznovrsna znanja i veštine koje su žene stekle na obukama, već primenjuju u svom radu i to će nastaviti da rade ubuduće…

Detaljnije

Godišnji izveštaj Amity-a za 2020. godinu

Uprkos pandemiji ostvarili smo sve planom predviđene aktivnosti

Detaljnije

Reagovanje nadležnih na apel Amity-ja

za redefinisanje Naredbe o zabrani poseta i ograničenju kretanja u objektima ustanova za smeštaj starih lica

Detaljnije

Šta smo naučili razvijajući Savetovalište za neformalne negovatelje/ice zavisnih starijih osoba

Kroz ovaj Projekat se još jednom pokazala snaga žena

Detaljnije

U zlatnom kavezu zaštićenosti

ili put do pakla popločan je dobrim namerama…

Detaljnije

Events

What people say

SIPRU

"...Profesionalan, otvoren i sistematičan pristup u radu kao i posvećenost članova i članica NVO Amity koji doprinose njenom višegodisnjem uspešnom radu i napretku, evidentno su dovele do sveukupnog boljitka i pozitivnih promena u našem društvu..."

Danski savet za izbeglice

"...Posle godina saradnje, DSI preporučuju Amity kao pouzdanog i odgovornog partnera. DSI smatra da je Amity jaka lokalna nevladina organizacija sa razvijenim organizacionim kapacitetima, organizacija profesionalaca sa dobrim razumevanjem potreba ugroženih grupa i odgovarajućim načinima da odgovore na njih..."

Fond za socijalne inovacije

"...Amity je kroz svoj rad demonstrirao znanje i potpuno razumevanje reformskih pravaca razvoja sistema socijalne zaštite u Srbiji i direktno u tim reformskim procesima učestvuje, kako kroz lobiranje i mobilisanje različitih aktera na lokalnom, tako i onih na nacionalnom nivou..."

UNICEF
"... Amity posvećuje veliku pažnju stručnom usavršavanju kroz permanentnu edukaciju osoblja, saradnika i volontera u veštinama savremenog, ka klijentu orijentisanog socijalnog rada, što ih čini visoko kvalifikovanim stručnjacima sa bogatim iskustvom u radu sa poseno ugroženim populacionim grupama..."
Katolička služba za pomoć

"...Amity je istaknuta nevladina organizacija u Srbiji i CRS je racunao na njihov profesionalizam, iskustvo i partnerstvo od 2001. godine. Smatramo ih za jednog od nasih najjacih partnera i stoga trenutno razvijamo sa njima nove inicijative..."