Amity

This is an box.

Write a short description, that will describe the title or something informational and useful.

This is an box.

Write a short description, that will describe the title or something informational and useful.

This is an box.

Write a short description, that will describe the title or something informational and useful.

We are charity/ non-profit/ fundraising/ NGO organizations. Our charity activities are taken place around the world,let contribute to them with us by your hand to be a better life.

Our projects

„Draganova nagrada“ 2021

Sedmu godinu za redom prikupljamo putujuće uspomene na papiru

Detaljnije

Savetovalište mi je bilo jedini odmor u toku 15 dana

… ali sam došla da izađem iz kuće i odmorim mozak…

Detaljnije

Moć baka Natkinih bojanki

…kada se njena mama razbolela polako ali sigurno gubila je sećanje, gubila je pažnju, i gubila je interesovanja čak i za heklanje kojim se ceo život bavila…

Detaljnije

Ruže za stručnjakinje iz Savetovališta i poštovanje za volontere

Roditelji nisu gubili nadu “Jer je Milo rođen iz ljubavi i došao na svet željen i ceo život smo mu posvetili”

Detaljnije

Ambasador Izraela, povodom Hanuke, u poseti na Novom Beogradu

Njegova ekselencija Jahel Vilan, posetio je danas Centar za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom Novi Beograd

Detaljnije

Poslušajte i naš glas, od mladih za stare

Dodela nagrada učesnicima Konkursa za najbolju video poruku povodom Međunarodnog dana ljudskih prava

Detaljnije

Events

What people say

SIPRU

"...Profesionalan, otvoren i sistematičan pristup u radu kao i posvećenost članova i članica NVO Amity koji doprinose njenom višegodisnjem uspešnom radu i napretku, evidentno su dovele do sveukupnog boljitka i pozitivnih promena u našem društvu..."

Danski savet za izbeglice

"...Posle godina saradnje, DSI preporučuju Amity kao pouzdanog i odgovornog partnera. DSI smatra da je Amity jaka lokalna nevladina organizacija sa razvijenim organizacionim kapacitetima, organizacija profesionalaca sa dobrim razumevanjem potreba ugroženih grupa i odgovarajućim načinima da odgovore na njih..."

Fond za socijalne inovacije

"...Amity je kroz svoj rad demonstrirao znanje i potpuno razumevanje reformskih pravaca razvoja sistema socijalne zaštite u Srbiji i direktno u tim reformskim procesima učestvuje, kako kroz lobiranje i mobilisanje različitih aktera na lokalnom, tako i onih na nacionalnom nivou..."

UNICEF
"... Amity posvećuje veliku pažnju stručnom usavršavanju kroz permanentnu edukaciju osoblja, saradnika i volontera u veštinama savremenog, ka klijentu orijentisanog socijalnog rada, što ih čini visoko kvalifikovanim stručnjacima sa bogatim iskustvom u radu sa poseno ugroženim populacionim grupama..."
Katolička služba za pomoć

"...Amity je istaknuta nevladina organizacija u Srbiji i CRS je racunao na njihov profesionalizam, iskustvo i partnerstvo od 2001. godine. Smatramo ih za jednog od nasih najjacih partnera i stoga trenutno razvijamo sa njima nove inicijative..."