Amity

Konačni rezultati IV Konkursa “Draganova nagrada” 2018.

Završen je IV Konkurs za “Draganovu nagradu 2018” za najbolji putpis starijih osoba  na koji su pristigli radovi 116 autora, iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Grčke, od kojih su radovi 115 autora selektovani za ocenjivanje i izbor najboljih u 5 kategorija:

  • Najbolja ženska putopisna priča
  • Najbolja muška putopisna priča
  • Putovanje po Srbiji
  • Putovanje po inostranstvu
  • Najbolja putopisna pesma

Iako je broj pristiglih radova manji u odnosu na prošlu godinu, posao koji je žiri imao pred sobom nije bio ništa lakši, a ko su pobednici konkursa možete videti prateći link koji je pred vama.

Kada pogledate spisak nagrađenih i pohvaljenih autora pozivamo vas da nam se pridružite na nekom od književnih druženja koje ćemo organizovati u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu.

Nagrađenim i pohvaljenim autorima čestitamo, a svima ostalima najlepše zahvaljujemo što su odvojili svoje vreme i podelili svoje uspomene sa nama.

Do sledeće godine i novog konkursa za “Draganovu nagradu”, pozivamo vas da ostanete (ili postanete) aktivni, da beležite svoje doživljaje i iskustva i da ih delite sa drugima jer nema veće sreće nego sa drugima deliti pa makar i uspomenu.

(Foto Amsterdama – izvor Google)

vladesataric