Amity

Konačni rezultati VI Konkursa “Draganova nagrada” 2020.

Završen je VI Konkurs za “Draganovu nagradu 2020” za najbolji putpis starijih osoba na koji su pristigli radovi 74 autora, iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Australije koji su selektovani za ocenjivanje i izbor najboljih u 5 kategorija:

  • Najbolja ženska putopisna priča
  • Najbolja muška putopisna priča
  • Putovanje po Srbiji
  • Putovanje po inostranstvu
  • Najbolja putopisna pesma

Posao koji je žiri imao pred sobom bio je izuzetno težak, a ko su pobednici konkursa možete videti prateći link koji je pred vama.

Publikaciju ćemo promovisati i nagrade ćemo uručiti zavisno od mesta boravka autora, na nekom od književnih druženja koja ćemo upriličiti sa autorima radova i njima dragim osobama. Zbog vanrednog stanja i epidemije virusa COVID-19, književna druženja i realizaciju nagradnog putovanja za prvonagrađene autore, organizovaćemo nakon što se ukine vanredno stanje i stabilizuje sitacija u vezi sa pandemijom korona virusa.

Nagrađenim i pohvaljenim autorima čestitamo, a svima ostalima najlepše zahvaljujemo što su odvojili svoje vreme i podelili svoje uspomene sa nama.

Do sledeće godine i novog konkursa za “Draganovu nagradu”, pozivamo vas da ostanete (ili postanete) aktivni, da beležite svoje doživljaje i iskustva i da ih delite sa drugima jer nema veće sreće nego sa drugima deliti pa makar i uspomenu.

I ono što je najvažnije ostanite nam zdravi.

vladesataric