Amity

Rezultati X Konkursa „Draganova nagrada 2024“

Završen je X Konkurs za “Draganovu nagradu 2024” za najbolji putopis starijih osoba koji raspisuje Udruženje građana “Snaga prijateljstva” – Amity u saradnji sa Portalom Penzin. Na konkurs su pristigli su radovi 134 autora iz Srbije, Makedonije, Hrvatske, Švajcarske, Kanade, Australije i Kalifornije.

Posao koji je žiri imao pred sobom bio je izuzetno težak, a ko su pobednici konkursa možete videti prateći link koji je pred vama.

Radovi svih nagrađenih i pohvaljenih autora biće objavljeni u štampanoj publikaciji, „Putopisni prepleti“ za koju će recenziju napisati književnik, Vidak M. Maslovarić.

Publikaciju ćemo promovisati i nagrade ćemo uručiti u Beogradu, u petak, 7.juna u Biblioteci grada Beograda (Knez Mihajlova 56) u 16 h.

Istoga dana (petak, 7. jun), u 18:30 h u Udruženju književnika Srbije (Francuska 7, Beograd), organizovaćemo svečanost povodom X godina Konkursa.

Nagrađenim i pohvaljenim autorima čestitamo, a svima ostalima najlepše zahvaljujemo što su odvojili svoje vreme i podelili svoje uspomene sa nama.

vladesataric