Amity

Kako sprovesti internu godišnju evaluaciju kvaliteta pruženih usluga u ustanovama za smeštaj odraslih i starijih?

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo pripremili Program obuke bez provere znanja, za stručne radnike u ustanovama za smeštaj odraslih i starijih na temu: “Kako sprovesti internu godišnju evaluaciju kvaliteta pruženih usluga u ustanovama za smeštaj odraslih i starijih?“ i pozivamo vas da se prijavite za učešće na ovoj obuci u nekom od tri ponuđena termina.

Napominjemo da je ova obuka prijavljena kod Komore socijalne zaštite u formi radionice, i odobrena je pod brojem 5507-2110/2016 od decembra 2016., tako da stručni radnici po osnovu učešća na istoj ostvaruju 5 bodova za obnovu licence.

Učesnici ove obuke dobiće informacije i biće osposobljeni:

  • Šta je evaluacija, koji su njeni elementi i zašto je ona važna?
  • Da se upoznaju kako se prave instrumenti za evaluaciju, uključujući i upitnike za korisnike, za njihove srodnike/staratelje i za zaposlene.
  • Biće osposobljeni da sa kolegama iz svoje ustanove sprovedu internu evaluaciju kvaliteta pruženih usluga u ustanovi za smeštaj odraslih i starijih.

Verujemo da će ova obuka biti od koristi, naročito stručnim radnicima koji rade u ustanovama za smeštaj odraslih i starijih.

 

Start Time
11:00 AM
Tuesday, January 17, 2017
Finish Time
03:00 PM
Tuesday, January 17, 2017
Address
Opština Novi Beograd, Bulevar Mihaila Pupina 167, Sala 3 u prizemlju
You must Login to Our site to register this event!

Ostavi odgovor

Vaa email adresa nece biti objavljena. Molimo Vas popunite polja ispod *

3 × 4 =