Amity

Koristite usluge savetovališta za starije

Pozivamo sve sugrađane Novog Beograda da iskoriste mogućnost i u dva termina tokom meseca koriste besplatne usluge Savetovališta za starije.

dr ScD Ljiljana Savić Abramović i mr Nadežda Satarić, socijalna radnica pružaju savetodavne usluge iz oblasti zdravstvene, socijalne i porodične zaštite starijima i njihovim neformalnim negovateljima. Sa iskusnom lekarkom možete se posavetovati o zdravlju, o stilovima ishrane, o prirodnom lečenju i lečenju lekovima, o porodičnim odnosima i svemu onomo što biste želeli da pitate svog lekara. Od socijalne radnice možete dobiti korisne informacije koja prava, gde, kako i po kojim uslovima možete ostvariti, a iz oblasti socijalne zaštite.

Savetovalište radi:

  • svakog drugog četvrtka u mesecu u vremenu od 11:30 do 13:30 sati u prostorijama Centra za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd“ (MZ „Gazela“, Bulevar Milutina Milankovića 34)
  • svakog poslednjeg četvrtka u mesecu u vremenu 11:30 do 13:30 sati u prostorijama Centra za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd“ (MZ „Dunavski kej“, Bulevar Zorana Đinđića 64)

Ova aktivnost je deo projekta „Podrška socijalnom uključivanju starijih novobeograđana“ koji sprovodi udruženje Amity, a u saradnji sa Centrom za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd“. Projekat je podržan od strane Crvenog krsta Srbije.

vladesataric