Amity

Konačni rezultati V Konkursa “Draganova nagrada” 2019.

Završen je V Konkurs za “Draganovu nagradu 2019” za najbolji putpis starijih osoba na koji su pristigli radovi 143 autora, iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Australije, Švajcarske, Kanade i sa Novog Zelanda, od kojih su radovi 142 autora selektovani za ocenjivanje i izbor najboljih u 5 kategorija:

  • Najbolja ženska putopisna priča
  • Najbolja muška putopisna priča
  • Putovanje po Srbiji
  • Putovanje po inostranstvu
  • Najbolja putopisna pesma

Posao koji je žiri imao pred sobom bio je izuzetno težak, a ko su pobednici konkursa možete videti prateći link koji je pred vama.

Kada pogledate spisak nagrađenih i pohvaljenih autora pozivamo vas da nam se pridružite na nekom od književnih druženja koje ćemo organizovati u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu.

Nagrađenim i pohvaljenim autorima čestitamo, a svima ostalima najlepše zahvaljujemo što su odvojili svoje vreme i podelili svoje uspomene sa nama.

Do sledeće godine i novog konkursa za “Draganovu nagradu”, pozivamo vas da ostanete (ili postanete) aktivni, da beležite svoje doživljaje i iskustva i da ih delite sa drugima jer nema veće sreće nego sa drugima deliti pa makar i uspomenu.

vladesataric